Seluar Taktikal Wanita

Seluar Taktikal Wanita

Kelebihan seluar taktikal ke atas seluar konvensional dengan poket jelas: mereka diperbuat daripada kain yang lebih tahan lama, anatomi angka itu diambil kira sewaktu jahit, mereka lebih selamat daripada cuaca.

Musim panas dan cahaya

Gaya hidup aktif wanita moden tidak mengejutkan sesiapa pun. Keutamaan dalam pakaian seks yang adil semakin dikurangkan kepada almari pakaian yang selesa dan berfungsi. Seluar wanita taktikal digunakan semasa operasi taktikal dan dalam kehidupan seharian. Keselesaan dan kebolehpercayaan mereka digunakan oleh tentera, pegawai penguatkuasa undang-undang, pekerja, pendaki, nelayan dan pemburu.

Seluar taktikal musim panas diperbuat daripada bahan ringan khas. Pada asasnya, poliester nipis atau poliester dengan penambahan kapas digunakan untuk menjahit seluar taktikal wanita. Harus diingat bahawa kain kapas 100% praktikal tidak digunakan dalam pengeluaran pakaian taktikal, kerana mereka kurang tahan lama dan kering dengan perlahan. Potongan seluar taktikal musim panas untuk wanita memberikan kebebasan bergerak tanpa campur tangan dengan prestasi tugas profesional atau masa lapang aktif.

Seluar Taktikal Bandar

Rekabentuk seluar taktikal wanita untuk kegunaan di persekitaran bandar menyediakan potongan percuma, tidak melarang pergerakan. Potongan ergonomik mengambil kira semua ciri antropometrik dan anatomi badan wanita. Ramai poket membolehkan anda membawa sejumlah barangan yang berguna dan peralatan yang diperlukan. Poket terletak di sepanjang keseluruhan seluar panjang: di depan, di belakang dan di sisi, yang menyediakan mereka dengan akses yang cepat dari kedudukan apa pun. Reka bentuk yang bergaya membolehkan anda dengan mudah memasuki seluar kasual pakaian kasual bandar kasual.

Seluar dengan pad lutut

Kneekap diintegrasikan ke dalam seluar taktikal untuk melindungi sendi lutut dari kesan dan pelbagai kerosakan mekanikal. Kebanyakan model membolehkan anda mendapatkan pad lutut apabila keperluan timbul. Selalunya lutut dilampirkan dengan tali nilon khas, yang memungkinkan untuk memilih kedudukan optimum bagi seorang wanita yang mempunyai ketinggian dan kepenuhan. Reka bentuk khas seluar taktikal wanita dengan pad lutut memastikan bahawa jurang udara sentiasa berada di zon lutut untuk peredaran udara berterusan semasa pergerakan. Model dengan pad lutut dipakai untuk bekerja dalam keadaan yang melampau dan beberapa jenis rekreasi pelancong.

Seluar taktikal apa yang lebih baik?

Poket dalam seluar taktikal boleh disembunyikan, dan sebahagian daripadanya dilindungi dengan impregnasi khas dari dalam. Pilihan seluar taktikal wanita bergantung pada kefungsian dan keistimewaan estetika peribadi mereka.

Model yang paling popular mempunyai lapisan dua kain di tempat yang dihapuskan dan tali pinggang elastik. Bagi ramai wanita, bilangan dan fungsi poket adalah penting. Untuk musim panas, keutamaan diberikan kepada model yang mengandungi serat kapas. Untuk musim sejuk, fabrik penahan haba digunakan yang dapat melindungi kaki dari suhu hingga ke 30 darjah dan ke bawah. Model penahan air pilih, jika perlu, memakainya untuk kerja dan perjalanan dalam keadaan yang melampau.

Apa yang perlu dipakai?

Seluar taktikal wanita sesuai dengan gaya tentera dan sempurna digabungkan dengan pakaian dalam gaya tentera. Idea dari segi fungsinya dianggap terdiri daripada jaket taktikal, seluar, dan rekaan kasut yang sama. Kami mengesyorkan kaos sukan selesa, baju kaos, turtleneks atau seluar haba sebagai pakaian yang boleh dipakai.Topi dan topi taktikal, topi bulu, beret, dan topi bulu digunakan sebagai pakaian renang dalam saman taktikal.

Imej Bergaya

Kesederhanaan luar pemotongan seluar taktikal wanita memberi peluang untuk membuat set bergaya. Penyelesaian berlaku bergantung pada musim, militarization gaya dan fungsi set.

Seluar taktikal musim panas dalam warna hijau atau rawa berada dalam keharmonian yang sempurna dengan kemeja-T atau T-shirt gaya sukan putih atau hitam. Di waktu petang dan waktu malam, anda boleh memanaskan jaket taktikal dengan lengan pendek. Kasut renda seperti kasut atau kasut sukan adalah sangat sesuai sebagai kasut. Untuk melengkapkan imej akan membantu tudung yang bergaya, yang akan berjaya digunakan sebagai topi besbol taktikal atau biasa dalam gaya tentera.

Set musim sejuk pakaian taktikal wanita terdiri daripada jaket dan seluar. Sebagai aksen yang bergaya, anda boleh memilih topi taktikal wanita dengan earflaps dalam gaya yang sesuai. Sepatu mesti, tentu saja, hangat dan selesa. Kasut bulu dengan lace-up atau velcro adalah sempurna untuk rupa ini.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus