Seluar kapas

Seluar kapas

Kain semulajadi sentiasa popular dengan pereka, dan kapas tidak terkecuali. Seluar kapas adalah jaminan keselesaan dalam apa jua keadaan, kerana ia sangat bernafas dan tidak menyebabkan alergi. Dalam cuaca sejuk di seluar seperti ini, anda tidak akan membekukan, dan dalam cuaca panas anda akan berasa selesa dan tidak berpeluh.

Kami memilih gaya

Kain kapas kelihatan agak mahal, jadi seluar bahan ini akan kelihatan baik bukan hanya oleh laut, tetapi juga di pejabat atau di mesyuarat perniagaan.

Musim panas

Seluar kapas dibuat secara literal pada musim panas. Seluar udara ringan - ini adalah apa yang akan kelihatan baik di jalan romantis di pantai, dan dalam kod pakaian yang ketat. Kebanyakan gadis lebih memilih seluar musim panas putih. Dalam cuaca panas, mereka kelihatan lebih sesuai daripada warna celana yang lebih gelap. Kami juga mengesyorkan untuk melihat seluar musim panas dengan corak yang menarik, seperti bunga.

Perniagaan

Pilihan yang baik untuk pejabat akan menjadi seluar kapas lelaki. Jika anda memilih model dengan anak panah, kaki anda akan kelihatan lebih langsing dan lebih lama. Untuk meningkatkan kesan ini, tambahkan seluar dengan kasut tumit tinggi, yang hampir seluruhnya menutupi kaki.

Sporty

Dalam latihan aktif dan di studio tarian juga tidak boleh dilakukan tanpa seluar kapas mudah. Bahan ini tidak menghalang pergerakan, jadi tiada apa yang akan mengganggu latihan anda. Di dalamnya, anda tidak akan berkeringat, membuat usaha maksimum semasa pendudukannya.

Pemilihan seluar kapas sukan sangat besar, tetapi kami mencadangkan untuk tetap pada model dengan elastik, kerana di dalamnya anda akan menjadi paling nyaman untuk berlatih.

Kasual

Seluar longgar yang diperbuat daripada kapas yang tidak dicat juga boleh menjadi pakaian kasual yang hebat. Mereka boleh digabungkan dengan tunik panjang, baju polka atau polka dot dan kemeja-T yang terang.

Untuk pesta

Cino yang lebih cerah daripada kapas tebal boleh menjadi pilihan yang baik untuk pesta. Jangan takut untuk menggabungkan warna dan melengkapkan pakaian anda dengan aksesori yang cerah dan perhiasan pakaian besar.

Model mana yang lebih baik?

Gaya seluar kapas yang bergaya adalah berbeza, kerana bahan ini, bergantung pada ketumpatannya, boleh menjadi hampir sejuk, dan ketat dan menjaga bentuknya. Oleh itu, sebelum anda pergi ke kedai untuk seluar kapas baru, kembangkan diri anda dengan gaya asas dan ciri-ciri mereka.

Garis lurus

Kain kapas telah membentuk dirinya sebagai bahan yang paling sesuai untuk seluar jahit dengan lurus lurus. Seluar ini, dilengkapi dengan anak panah yang sempurna, sesuai dengan pakaian rasmi.

Seluar lurus sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan semua jenis angka. Mereka membuat kaki langsing, siluet licin dan membantu mengimbangi angka gadis dengan pinggul yang sempit.

Pada jalur anjal

Seluar kapas dengan elastik atau hubungan - ini adalah pilihan gadis sukan. Di samping itu, mereka sesuai untuk wanita yang sedang bersiap untuk melahirkan anak. Pemadam terbentang baik dan tidak membawa ketidakselesaan. Joggers bergaya kelihatan, kaki yang juga berakhir dengan jalur elastik yang luas. Oleh itu, seluar cukup longgar sepanjang sepanjang kaki, tetapi sempit pada pergelangan kaki.

Luas

Seluar bebas dipotong, dibakar ke bawah, juga sering dijahit daripada kapas. Adalah diterima bahawa model sedemikian tidak sempurna disetrika, tetapi sedikit kusut. Teknik ini dipanggil kesan menghancurkan dan kerana ini, seluar kelihatan lebih demokratik dan segar.

Seluar klasik yang berkilat kelihatan baik di dalam air mawar, mutiara kelabu atau putih. Pilihan ini kelihatan paling semula jadi. Dengan seluar ini anda boleh membuat kit pejabat yang hebat.

Sempit

Seluar kurus dalam beberapa tahun kebelakangan ini telah mendapat populariti yang hebat. Seluar kapas jenis ini tidak terkecuali. Apa yang dipanggil "rokok" kelihatan sangat baik. Tidak seperti kurus, mereka sesuai dengan semua wanita, kerana mereka tidak menekankan kekurangan angka yang ada. Model ini agak longgar di bawah. "Rokok" sedikit membuka buku lali, menekankan keindahan dan anugerahnya. Lurus memotong seluar membuat kaki kelihatan lebih langsing dan licin.

Potong percuma

Dari kain katun adalah model yang sangat menarik dari seluar potong bebas. Kain lembut dan nipis sesuai untuk seluar ringan jahit atau afghani, manakala bahan adalah asas yang kukuh untuk seluar musim panas klasik dengan anak panah. Seluar itu dengan mudah boleh menjadi sebahagian daripada saman perniagaan semasa waktu yang panas.

Apakah kelebihan kapas?

Kain kapas mempunyai sejumlah kelebihan yang menggembirakan pereka dan pelanggan. Pertama, bahan ini sangat tahan lama dan tahan terhadap kesan air, matahari dan bahkan masa. Seluar kapas tidak haus untuk waktu yang lama, jangan pudar di bawah sinar matahari dan jangan pudar semasa mencuci. Mereka lembut, bernafas dan selesa dipakai.

Satu lagi titik positif - kapas mudah dicelup. Oleh itu, dari bahan ini anda boleh mendapatkan celana cerah dari warna apa pun.

Apa yang perlu dipakai?

Persoalan tentang apa yang perlu dipakai dengan celana kapas juga penting, kerana ia adalah kombinasi yang tepat dari hal-hal yang membuat gambar itu benar-benar bergaya. Seluar kapas lurus klasik dengan anak panah yang terbaik digabungkan dengan blaus chiffon berwarna dan kemeja berwarna terang.

Memilih sepasang seluar kapas ringan dan baju lelaki kasual. Cetakan boleh jadi apa-apa tetapi sangkar dan titik polka masih berada di puncak populariti. Satu alternatif kepada baju boleh menjadi tunik, kaos, atau puncak cahaya.

Trend fesyen

Kain kapas digunakan untuk menjahit selama berabad-abad berturut-turut. Pada masa ini, bahan ini telah menetapkan dirinya sebagai berkualiti tinggi dan serba boleh. Oleh itu, tidak kira bagaimana fesyen berubah dari masa ke masa, seluar kapas pelbagai gaya dan warna sentiasa dalam trend. Lihatlah model-model yang kini popular, dan anda pasti akan mendapati sesuatu untuk diri anda di kalangan mereka, kerana seluar kapas adalah gabungan sempurna gaya dan keselesaan yang dicari setiap gadis moden.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus